Total fornyelse af TRÆcad

Ny stor opdatering med træbaserede elementer til etagehuse af beton bringer TRÆcad op på flere end 400 kvalitetssikrede bygningsdetaljer, lige til at bruge i dit cad-system.

Samtidig har TRÆcad fået en ny og forbedret søgefunktion og udvidet online support.

Hver gang Træinformation udgiver nye håndbøger indarbejder vi de væsentligste byggetekniske detaljer i TRÆcad, så løsningerne kan bruges i projekteringen af træbaserede byggerier.

Med udgivelsen af TRÆ 68 Facadeelementer er der nu føjet et helt nyt menupunkt til TRÆcad med et væld af knudepunkter og byggetekniske detaljer for industrielt fremstillede træbaserede facadeelementer.

Elementerne er specielt udformet til facadelukning på etagehuse af beton. Løsningerne overholder alle krav i Bygningsreglementet til brand, akustiske og statiske forhold.

Det er løsninger som både kan bruges i nye etageejendomme af beton og ved renovering af ældre etageejendomme med bærende tværskillevægge, hvor facaderne kan afmonteres. Med de nye træbaserede løsninger, hvor den bærende del er af CLT (massivtræ), vil de anviste elementprincipper også kunne bruges.

Support-menuen er udbygget og FAQ-siden er der svar på de mest almindelige spørgsmål om brugen af TRÆcad.

Er du ikke allerede abonnent, så bestil TRÆcad her.

Nyheder

Ny stor opdatering med træbaserede elementer til etagehuse af beton bringer TRÆcad op på flere end 400 kvalitetssikrede bygningsdetaljer, lige til at bruge i dit cad-...
TRÆ 63 og 64 i sæt
Håndbøgerne vejleder i valg og lægning af trægulve. Bøgerne indeholder de væsentligste lægningsmetoder for trægulve og gulvvarme samt metoder til rengøring, pleje og vedligeholdelse samt metoder til renovering af ældre gulve.

Log ind

Indtast dit kundenr. og adgangskode for at få adgang til TRÆcad.