Sådan fungerer TRÆcad

Hovedindholdet i TRÆcad fremgår af menuerne, hvor bygningsdetaljerne er grupperet efter bygningstype og formål, samt yderligere efter bygningsdele i hver gruppe.

Preview
Alle tegninger kan vurderes umiddelbart med to preview funktioner, uden at det først er nødvendigt at downloade dem. Den hurtigste løsning er at føre musen hen over tegningsvinduer. Det aktiverer et forstørrelsesglas, så detaljerne kan vurderes. Vil du se hele tegningen, så tryk på knappen Preview.

Søg
Søgefunktionen kan anvendes til at finde specifikke løsninger på tværs af databasen, f.eks. alle kip-løsninger. Søgefunktionen er hjælpsom og viser et udvalg af emner, så snart du skriver blot en del af et ord.

Eksempler
Du kan se udvalgte bygningsdetaljer samt tegningsformatet, der giver et indtryk af kvaliteten og detaljeringsgraden i tegningerne.
Se eksemplerne her

Formater
Alle tegninger ligger i dwg-format og overholder BIPS lagstruktur 2005. De er lige til at importere og tegne videre på i dit cad-system. Tegningerne kan også downloades i pdf-format, hvis du ikke har et cad-system.
Yderligere oplysninger om formater, lagstruktur og tegneteknik findes i TRÆcad manual.
Læs TRÆcad manual her

Byggeteknisk vejledning
Alle viste løsninger bygger på de byggetekniske vejledninger og forudsætninger, som fremgår af Træinformations håndbøger. De overholder gældende bestemmelser i Bygningsreglementet og anvisninger fra bl.a. SBi.

Håndbøgerne kan derfor med fordel anvendes som byggeteknisk vejledning til forståelse af den tekniske opbygning af konstruktionsløsningerne i TRÆcad.

Som medlem af Træinformation kan du læse alle vores vejledninger på traeinfo.dk/Mit Træinfo/Læs online. Håndbøger kan også købes i Træshop.dk.

Ansvar
Ved ibrugtagning kan der være behov for individuel tilpasning af løsningerne. Brugeren overtager i alle tilfælde det fulde ansvar for løsningernes anvendelse, egnethed og lovlighed i den konkrete byggesag, uanset om de bruges direkte eller tilpasses det aktuelle byggeri.

Årsabonnement
For at anvende TRÆcad skal du oprette et årsabonnement.
Se priser og betingelser i TRÆshop.

Nyheder

Ny stor opdatering med træbaserede elementer til etagehuse af beton bringer TRÆcad op på flere end 400 kvalitetssikrede bygningsdetaljer, lige til at bruge i dit cad-...
TRÆ 63 og 64 i sæt
Håndbøgerne vejleder i valg og lægning af trægulve. Bøgerne indeholder de væsentligste lægningsmetoder for trægulve og gulvvarme samt metoder til rengøring, pleje og vedligeholdelse samt metoder til renovering af ældre gulve.

Log ind

Indtast dit kundenr. og adgangskode for at få adgang til TRÆcad.